Talous

Talousapu

Taistelua talouden kanssa? Olemme pk-yrittäjän neuvonantaja, ongelmanratkoja ja asiantuntija kaikessa talouteen liittyvässä.

Apua taloushallinnon kehittämiseen

Ratkaisuja rahoituksen hakemiseen

Aina reilu ja läpinäkyvä hinnoittelu

200+ autettua yrittäjää!

Autoimme keväällä 2020 yli 200 yrittäjää ja toimitusjohtahaa kriisirahoitukseen liittyvissä järjestelyissä. Julkisen rahoituksen lisäksi etsimme myös muita keinoja talouden tasapainottamiseen ja liiketoiminnan jatkuvuuden turvaamiseen.

Asiantuntija palveluksessasi

Kokemuksemme kattaa talousalan tilitoimiston johtamisesta yritysvalmennuksiin. Olemme työskenneellet kehitysrahoituksen, talouden kouluttamisen ja talouteen liittyvän ongelmanratkaisun parissa.

Olemassa PK-yrityksiä varten

Olemme erikoistuneet auttamaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Ymmärrämme omistajayrittäjien tarpeet, sekä heidän arjessaan kohtaamansa haasteet. Työmme perusta on asiakkaidemme menestyksen edistäminen.

Selkeä toimintatapa

Kokemus käytettävissäsi

Olemme auttaneet jo yli 200 pk-yritystä talouden kehittämisessä, rahoituksen saamisessa ja toimintaympäristön muutoksiin vastaamisessa.
Näiden lisäksi olemme olleet mukana lukuisten kehitys-, digitalisaatio-, ja strategiahankkeiden käynnistämisessä ja toteuttamisessa.

Aletaanko hommiin?

Valikko