Johtaminen

Tilannekuva

Tilannekuva on uudenlainen tapa tuoda vuosien kokemus liiketoiminnan kehittämisestä pk-yrittäjien saataville – selkeänä ja tehokkaana kokonaisuutena. Etsimme nyt kumppaneita palvelun testaamiseen ja kehittämiseen.

Edessä muutos?

Onnistuneen muutoksen lähtökohta realistinen ymmärrys nykytilasta. Kun sinulla on tavoite, me autamme löytämään tien sen saavuttamiseen.

Kaipaatko tukea?

Mistä tiedät että toimenpiteet vievät liiketoimintaa oikeaan suuntaan? Satojen kehityshankkeiden kokemus antaa sinulle varmuuden.

Ota yhteyttä!

Etsimme nyt rohkeita yrittäjiä  mukaan maksuttomaan kokeiluun. Tuloksena saat asiantuntijan arvion nykytilasta ja muutoksen suunnasta.

Taustalla vuosien kokemus

Palvelumme perusta on yhteistyöverkosto, joka tuo käyttöösi kymmenien vuosien kokemus eri toimialaoilta ja mitä erilaisimmista tilanteista.

Mitä teemme käytännössä?

Kohtaaminen

Aloitamme käymällä yhdessä läpi tavoitteet ja haasteet joihin kaivataan ratkaisua. Tutustumme myös yrityksen historiaan, toimintatapoihin ja haasteisiin.

Tiedonkeruu

Yhteistyöhö jatkuu tiedonkeruulla. Haastattelemme tarpeen mukaan yrityksen johtoa ja henkilöstöä, tutustumme talouden lukuihin, sekä arvioimme kilpailutilannetta.

Ratkaisu

Lopputuloksena saat selkeän yhteenvedon liiketoiminnan nykytilasta ja toimintaympäristöstä suhteessa tavoitetilaan. Kuvaamme myös konkreettiset ehdotukset tavoitteiden saavuttamiseksi.

Valikko