Ota yhteyttä

Wendell & Partners

Wendell & Partners on yrittäjien yhteenliittymä, jonka tavoitteena on auttaa muita yrityksiä kukoistamaan. Tulikasteen saimme kevään 2020 kriisissä, jossa tarjosimme yrittäjille konkreettista apua vaikeassa tilanteessa.

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat reiluus, osaaminen ja aito auttaminen.

Keitä me olemme

Sami Wendell

Sami kääntää taloushallinnon liiketoiminnan rajoitteesta sen ajavaksi voimaksi. Yksityiskohtainen asioihin perehtyminen, laaja kokemus ja kattava yhteistyöverkosto takaavat viivan alla näkyviä parannuksia yrityksen taloushallintoon ja rahoitukseen.

Samin intohimona on omistajayrittäjien auttaminen. Hän on talouden neuvonantajana auttanut ratkaisemaan kannattavuuden, rahoituksen ja taloushallinnon ongelmia sadoilta yrittäjiltä. Sami toimii myös Ammattijohtaja.fi:n talouteen erikoistuneena kouluttajana.

Tuomas Mikkonen

Tuomas auttaa vähentämään kiirettä ja työn kuormittavuutta. Koulutusten, workshopien ja konkreettisen tekemisen kautta hän tuo Lean-ajattelun ja toimintatavat osaksi tietotyötä ja hallinnon prosesseja. Tuloksena on vähemmän häsläystä ja päällekkäisyyksiä – enemmän työn imua.

Tuomaksella on ollut asiakkaita pienistä insinööripajoista kansainvälisiin huippubrändeihin, ja hän on ollut kouluttamassa yli tuhatta yrittäjää, johtajaa ja asiantuntijaa.

Miko Eklöf

Miko auttaa organisaatioita tekemään vaikuttavaa viestintää. Etsimällä vastaukset oikeisiin kysymyksiin ja rakentamalla näistä vetoavia tarinoita, voidaan monimutkaiset asiat kuvata yksinkertaisella tavalla. Näin luodaan konkreettiset materiaalit projektin, palvelun tai tuotekonseptin viemiseksi ideasta käytäntöön.

Miko on tuottanut materiaaleja kehitysprojekteihin, koulutuksiin ja markkinointiin asiakkaille pörssiyhtiöistä startupeihin.

Vesa Sironen

Vesa on digitaalisen työskentelyn kehittämiseen erikoistunut yrittäjä ja hallitusammattilainen. Liiketoiminnan kehittäminen ja SaaS-mallit ovat lähellä Vesan sydäntä. Vesa on osa Wendell & Partnersia advisor-roolissa.

Hannu Uotila

Hannu auttaa organisaatioita ymmärtämään asiakkaitaan ja henkilöstöään paremmin, sekä hyödyntämään tätä ymmärrystä liiketoiminnassaan. Hannu yhdistää laadukkaan tutkimuksen vetoavaan viestintään, erikoistuen videohaastatteluihin ja raportteihin. Tiiviit ja selkeät videot mahdollistavat tutkimustiedon vaivattoman hyödyntämisen sisäisessä kehittämisessä ja markkinointiviestinnässä. Hannu on osa Wendell & Partnersia advisor-roolissa.

Seuraa somessa!

Yhteystiedot

Koirasaarentie 46 A 19 00590 Helsinki
09 31 523 523

Jätä viesti

Liity joukkoomme!

Etsimme jatkuvasti kumppaneita uusien palvelukonseptien rakentamiseen ja testaamiseen. Tärkeimpinä kriteereinämme on korkealuokkainen osaaminen sekä aito halua auttaa suomalaisia yrittäjiä. Osana verkostoamme ovat jo seuraavat yritykset:

Valikko